SAMSUNG WS80A ELITE

Važno je biti prvi i važno je naglasiti sve mogućnosti koje će ubrzati dijagnostiku i biti na usluzi našim pacijeticama. Stoga, s posebnim zadovoljstvom najavljujemo NOVOG 'stručnjaka' u našem timu; SAMSUNG WS80A ELITE.

SAMSUNG WS80A ELITE, svakako je jedan od najsofisticiranijih ultrazvučnih aparata koji pruža trenutno najbolju rezoluciju i kvalitetu slike i time se svrstao u među najveća dostignuća u svijetu dijagnostike, posebice ginekološke i abdominalne.
Prvotna namjena ultrazvučnog aparata SAMSUNG WS80A ELITE usmjerena je dijagnostici ginekoloških oboljenja, praćenju trudnoće i otkrivanju eventualne patologije ploda no njegova primjena svakako nije ograničena samo na ovo područje dijagnostike već seže i u područja dijagnostike abdominalnih bolesti, kao i oboljenja štitnjače i dojke.

Saznajte više

SAMSUNG WS80A ELITE

Sofisticiranost ovog ultrazvučnog aparata vidi se i u performansama koje uključuju i dva najnovija softvera “My Mom” i “IOTA”. Softver “My Mom” omogućuje transfer ultrazvučnih slika na mobitel trudnice i daljnju distribuciju istih po želji.

Saznajte više

GynNova je jedina ginekološka ordinacija u Zagrebu koja koja koristi Softver “IOTA” (kratica od International Ovarian Tumor Analysis) a koji je namijenjen procjeni rizika raka jajnika, baziranim na ultrazvučnim i biokemijskim rezultatima. Ultrazvuk (SAMSUNG WS80A ELITE) opremljen je s dvije sonde (vaginalnom i abdominalnom) za tro i četvero dimenzionalnu evaluaciju koji snimke pohranjuje na USB. CD/DVD diskove i digitalni printer.

Saznajte više

Video prezentacija - SAMSUNG WS80A ELITE

Dr Gordan Crvenković i ginekološka ordinacija GynNova svojim tridesetogodišnjim iskustvom i uz najbolju ultrazvučnu opremu garantira kvalitetnu i promptnu dijagnozu.

Obratite nam se sa povjerenjem.

Vaša “GynNova”

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.