Pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti

 

Datum stupanja na snagu: 7. kolovoza 2018

 

Gynnova ("nas", "mi" ili "naše") upravlja web stranicom https://gynnova.hr/ ("Usluga").

 

Ova stranica vas informira o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka kada koristite našu uslugu i odabirima koje ste povezali s tim podacima.

 

Mi koristimo vaše podatke za pružanje i poboljšanje Usluge. Korištenjem Usluge prihvaćate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Osim ako nije drugačije definirano ovim Pravilima o privatnosti, pojmovi koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupni na https://gynnova.hr/

 

Prikupljanje i korištenje informacija

 

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija za različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

 

Vrste prikupljenih podataka

 

Osobni podaci

 

Pri korištenju naše usluge možda ćemo tražiti da nam date neke osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju ("Osobni podaci"). Osobni podaci mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

   

Podaci o korištenju

 

Također možemo prikupljati podatke o pristupu i korištenju Usluge ("Podaci o korištenju"). Ovi podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su adresa vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše Usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatora uređaja i drugih dijagnostičkih podataka.

 

Podaci o praćenju i kolačićima

 

Kolačiće i slične tehnologije praćenja koristimo za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i održavanje određenih informacija.

 

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Tehnologije za praćenje koje se također koriste su oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te poboljšanje i analizu naše usluge.

 

Možete uputiti vaš preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznačuje kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

 

Primjeri kolačića koje koristimo:

   

Korištenje podataka

 

Gynnova koristi prikupljene podatke za različite svrhe:

   

Email marketing - Privola.

 

Podaci u obrascu za prijavu za primanje biltena odnose se isključivo na povremenu obavijest Gynn-a i ne mogu se koristiti u druge svrhe

 

Prijenos podataka

 

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti na računala i održavati na računalima izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

 

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i obrađujemo tamo.

 

Vaš pristanak na ova Pravila o privatnosti nakon čega slijedi slanje takvih podataka predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

 

Gynnova poduzet će sve potrebne korake kako bi se osiguralo da se vaši podaci budu pravilno postupali i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da prijenos vaših osobnih podataka neće se odvijati u organizaciji ili državi osim ako postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vašeg podatke i druge osobne podatke.

 

Objavljivanje podataka

 

Pravni uvjeti

 

Gynnova može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri vjerujući da je takvo djelovanje nužno:

   

Sigurnost podataka

 

Sigurnost vaših podataka je važna za nas, ali ne zaboravite da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njezinu apsolutnu sigurnost.

 

Pružatelji usluga

 

Možemo zaposliti tvrtke i pojedince kako bismo olakšali našu uslugu ("Davatelji usluga"), pružati uslugu u naše ime, obavljati usluge vezane uz Usluge ili nam pomoći analizirati upotrebu usluga.

 

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih poslova u naše ime i obvezne su ih ne otkrivati ni koristiti u bilo koju drugu svrhu.

 

Analitika

 

Možemo koristiti pružatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naše Usluge.