Physio Vag / Radiofrekvencija rodnice

Physio Vag Termalna terapija (radiofrekvencija) rodnice

Neinvazivna (beskrvna), nekirurška metoda pomladjivanja vanjskog spolovila i rodnice u žena. Radi se o dijatermijskom principu koji dovodi do zagrijavanja tkiva putem elektromagnetskih valova. Na taj način se postiže učinak u žena sa suhom rodnicom (i posljedičnim upalama i bolnošću), bježanjem mokraće, prolapsom (ispadanjem) rodnice i znakovima starenja vanjskih usana (estetski efekt).

Posebna učinkovitost je vidljiva u svrhu sužavanja rodnice (i samim time boljim seksualnim doživljajem), te kod promjena pigmentacije (zatamnjenja) genitalnog područja.

Rezultat ovog tretmana je elastičnije, bolje prokrvljeno, pomladjeno tkivo rodnice (mukoza) koje je i funkcionalno obnovljeno.

Zagrijavanjem vezivnog tkiva rodnice na 40-42 C potiče se kontrakcija kolagena, neokolageneza, prokrvljenost i infiltracija čimbenika rasta u tkivo. U tu svrhu koriste se posebno modelirane sonde (“GynNova” koristi aparat “PhysioVag”, specijaliziranog talijanskog proizvodjača “General Project”). Jedna od specifičnosti ovog aparata je redukcija vanjskih usana i njeno modeliranje prema želji pacijentice. To se postiže denaturacijom kožnog kolagena i učvršćivanjem tkiva toplinskom energijom i posljedičnom redukcijom viška kože vanjskih usana spolovila žene. Za konačni i optimalni učinak potrebna su 3-4 tretmana u mjesečnim razmacima.

U rukama iskusnog kliničara ova tehnologija značajno pridonosi boljem vaginalnom zdravlju kao i spolnom zadovoljstvu žene.

Cijene usluga suvremene ginekologije – Physio Vag Termalna terapije u ginekološkoj ordinaciji GynNova:

Ginekološki (subspecijalistički) pregled – 300,00 kn
Papa test – 150,00kn
PRP postupak/ Physio vag postupak (rejuvenacija rodnice, poboljšanje orgazma – “o postupak”, liječenje učestalih upala rodnice i stres inkontinencije, lichen sclerosuma) – 3700,00 kn

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.