Kako brinuti o intimnom zdravlju tijekom ljeta?

Intimno zdravlje i tijekom ljetnog odmora

Ljeto je pred nama, a s njime dolaze sunčani dani, opuštanje i putovanja. Prije nego što se uputite na zasluženi godišnji odmor, želimo vas podsjetiti na važnost redovitih ginekoloških pregleda. Briga o vašem zdravlju ne bi trebala uzimati pauzu! Upravo zato smo osigurali -10% popusta na sve usluge ordinacije GynNova, samo do 31.7.2024.

Provjerite osnovne savjete doktora Crvenkovića za intimno zdravlje i tijekom ljetnih dana, kada su vaginalne upale čest problem žena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GynNova (@gynnova)

Iskoristite priliku za pregled prije godišnjih odmora!

Dr. Crvenković će koristiti godišnji odmor od 1.8. do 18.8., stoga vam savjetujemo da na vrijeme rezervirate svoj termin za ginekološki pregled. Naš tim je ovdje za vas i rado ćemo vam pomoći osigurati optimalno zdravlje i miran odmor.

Zašto je važno obaviti pregled?

Redoviti ginekološki pregledi ključni su za rano otkrivanje i prevenciju brojnih zdravstvenih problema. Osigurajte si bezbrižno ljeto pregledom prije godišnjeg odmora.

Kako zakazati pregled?

Jednostavno! Kontaktirajte nas putem telefona na broj 01 48 29819 ili 099/2816-368, a možete nam pisati i na mail gynnova@gmail.com.
Ne zaboravite, vaše zdravlje je naša briga!

saznajte više