Humana reprodukcija

Pojam “humana reprodukcija” podrazumijeva stvaranje nove jedinke jedne vrste, u ovom slučaju ljudske. Nagon za reprodukcijom jedan je od tri osnovna ljudska nagona, no nažalost 15% parova ima problem sa plodnošću i zanošenjem. Danas suvremena medicina raspolaže sa brojnim postupcima kako bi i tim parovima pomogli ostvariti cilj - postati roditeljem.

Naručite se

U ginekološkoj ordinaciji GynNova osmislili smo pristup parovima sa problemom neplodnosti, tzv. “Sve odjednom”. On uključuje SVE pretrage neophodne za procjenu stupnja neplodnosti, otkrivanje razloga i planiranje postupaka medicinski pomognute oplodnje. Sve u jednom dolasku, uz apsolutnu diskreciju i profesionalnost, u intimnom ozračju ordinacije. Radujemo se Vašem dolasku.

Kako zatrudnijeti?

Kako zatrudnijeti? – Odgovor na to pitanje nije jednostavan. Neki parovi imaju tu sreću da žena…

Neplodnost

Neplodnost je nemogućnost zanošenja nakon 12 mjeseci redovitih i nezaštićenih (bez uporabe kontracepcijskih sredstava) spolnih odnosa….

Obratite nam se s povjerenjem za sve što vam je potrebno

U kratkom roku ćemo vam se povratno javiti i dogovoriti sve detalje. Stalo nam je pružiti vam najbolju moguću uslugu i potrebnu njegu, a uvijek vam stojimo na raspolaganju i za dodatne savjete.