Estetska / Regenerativna ginekologija

Imate problema sa nekontroliranim bježanjem mokraće? Spolni odnosi su Vam bolni? Muče Vas česte upale rodnice? Orgazam je nekvalitetan?
Nasreću, imamo rješenje za Vas. Naše iskustvo, najsuvremenija oprema i individualni pristup svakom problemu čini nas drugačijim, posebnijim. Kod nas ste kao u svom domu.

Naručite se

Današnji stil života nameće sve veću potrebu za uljepšavanjem i pomladjivanjem. Stoga je sve veći broj žena koje traže neki od estetsko/regenerativnih postupaka u svrhu obnavljanja mladolikog izgleda, poboljšanja funkcionalnosti i konačno - podizanja samopouzdanja. “GynNova”, kao pionir na tom području, pruža suvremene, bezbolne, neinvazivne i učinkovite ginekološke tretmane kako bi Vas učinili zdravom i zadovoljnom.

PRP terapija

PRP (Platelets Enriched Plasma – Plazma obogaćena trombocitima) Unazad nekoliko godina PRP metoda se uspješno koristi…

Physio Vag / Radiofrekvencija rodnice

Physio Vag Termalna terapija (radiofrekvencija) rodnice Neinvazivna (beskrvna), nekirurška metoda pomladjivanja vanjskog spolovila i rodnice u…

Obratite nam se s povjerenjem za sve što vam je potrebno

U kratkom roku ćemo vam se povratno javiti i dogovoriti sve detalje. Stalo nam je pružiti vam najbolju moguću uslugu i potrebnu njegu, a uvijek vam stojimo na raspolaganju i za dodatne savjete.